Διαδικτυακό Φεστιβάλ
 
EnglishenEnglish

O!PLA ACROSS THE BORDERS 2015

Ενημέρωση: 05-11-2015 12:56

Το πρόγραμμα O!PLA ACROSS THE BORDERS επιστρέφει με μια νέα ανθολογία πολωνικών ταινιών animation μικρού μήκους, ευελπιστώντας να ψυχαγωγήσει τους θεατές από όλο τον κόσμο, με ό,τι πιο σύγχρονο και πιο cool έχει παραχθεί στην Πολωνία τα τελευταία 2 χρόνια στον χώρο των κινούμενων σχεδίων.



ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΦΑΡΑΣ: ΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ

Ενημέρωση: 05-11-2015 12:55

Το Art/European Animation Center παρουσιάζει τις μικρού μήκους πειραματικές ταινίες animation του Μιχάλη Αρφαρά μετά την πρόσφατη τεχνική επεξεργασία τους και την ψηφιοποίησή τους, προσφέροντας στο σινεφίλ κοινό μια ξεχωριστή οπτικοακουστική εμπειρία.



ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ενημέρωση: 05-11-2015 12:55

ΕΠΙΚΑΙΡΑ: Οι εικαστικές συνθέσεις του Μιχάλη Αρφαρά που προέκυψαν από τις πειραματικές παρεμβάσεις του πάνω στα ασπρόμαυρα καρέ ενός παλαιού φιλμ ειδησιογραφικών ελληνικών επικαίρων, στο πλαίσιο της δημιουργίας της ομότιτλης πειραματικής ταινίας animation "Επίκαιρα" (Wochenshau).



PERIAPSIS

Ενημέρωση: 05-11-2015 12:55

PERIAPSIS: το πρώτο ελληνικό Sci-Fi concept art εικαστικό project υπό την αιγίδα του 3ου Εργαστηρίου της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 1ου Animation Marathon 2015.



GRID - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Ενημέρωση: 04-11-2015 12:49

Το Art/European Animation Center σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας οργανώνει σεμινάρια με εργαστήρια για όλους εκείνους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στα σύγχρονα ψηφιακά μέσα και τα αντίστοιχα λογισμικά προγράμματα, με στόχο την εφαρμογή της γνώσης στην εκπαιδευτική διαδικασία, την επαγγελματική δραστηριότητά τους και την καλλιτεχνική αυτοέκφρασή τους.